вторник, 4 декември 2012 г.

Официалните Рокли на Мадона

Мадона е една от най-емблематичните поп-икони на нашето съвремие.Винаги на гребена на вълната ,винаги модерна и секси ,един истински секс -символ,от който черпи вдъхновение дори Лейди Гага,която често критикуват именно ,че имитира стайлинга и имиджа на Мадона и и подражава ,дори открито краде идеите за нейната визия и облекло.
Какъв е личния стил на Мадона- русите секси среднодълги къдрици,яркочервените устни ала Мерилин Монро са найна запазена марка.
А какви са официалните рокли,които избира ,когато се явява на приеми и партита ще разгледаме тук.Обикновено залага на черния цвят ,който е винаги елегантен и секси,комбинира дантела,сатен като истинска изкусителка.Мрежести ръкавици и чорапогащи също са част от нейния неповторим стайлинг.
Както виждаме на снимките обикновено официалните и рокли са семли,с дължина под коляното,прави ,подчертаващи прекрасните и извивки.Лицето и е бяло с яркочервено червило ,пълно превъплъщение на жената -вамп.Мадона избягва излагането си на слънце и на солариуми ,за да запази кожата си свежа и млада без бръчки.Както е видно от снимките доста добре се е запазила през всичките десетилетия интензивен сценичен живот ,пълен със стрес !
Тайните на Обличането-Как да изглеждаме по- слаби
Официални Рокли Според фигурата
Абитуриентски Бални Рокли 2013
Он-лайн Магазин за Бални Рокли
nude shower curtains for sale




Няма коментари:

Публикуване на коментар